keuken moderniseren
by admin | 9:39 am

Blijven moderniseren en met de nieuwste snufjes en stijlen meegaan kan soms een hoop geld en moeite kosten, je kan immers moeilijk om de paar jaar je keuken volledig vernieuwen. Hier hebben we een paar tips op woonblog en seniorenportaal.nl waardoor je je keuken in 3 stappen toch een touch kunt geven waardoor het een totaal modernere uitstraling voor weinig geld denk maar aan accessoires toevoegen die je voor een paar euro al kunt aanschaffen of je licht veranderen door spots of LED licht waardoor het moderner vertoont en een mooie lichtinval geeft.

Accessoires toevoegen

Een accessoire toevoegen kan al een heel verschil maken hoe je keuken oogt. Een lege en kale keuken geeft maar een koud en saai gevoel objecten toevoegen zoals plantjes of een rekje waar je al je brieven en andere dingen kunt inleggen vertoont al heel anders dan als het ergens los verspreid in je keuken licht. Ook kun je geurkaarsen of een messenblok, Snijplank als voor een paar euro’s op de kop tikken en het maakt al een hoop verschil. Je kan ook op een woonblog of seniorenportaal.nl kijken voor inspiratie.

Keuken moderniseren
Moderniseer je keuken in drie stappen

Licht toevoegen

Licht kan ook al een hoop verschil leveren door extra licht of warmer licht in je keuken te brengen wat je een fijner en moderner uitzicht zal opleveren. Plaats LED verlichting in de plaats van een gloeilamp of breng LED-strips aan onder je keukenkastjes. Het zal een heel verschil maken en zal een aangenamer gevoel geven als je in de keuken bezig bent of aan tafelblad bezig bent.

Keuken restylen

Je keuken restylen hoeft niet altijd een hoop geld te kosten je kan immers met kleine aanpassingen al veel bereiken zo kan je je keukenkasten in een andere kleur verven of andere deurpanelen kopen die een andere look aan je keuken geven of enkel al de klinkjes veranderen kan al genoeg zijn om je keuken er weer hedendaags uit te laten zien. Of je keuken verven in meer fleurig en warmere kleuren en die past bij je keuken zelf.

Zo kan je dus je keuken moderniseren in maar 3 stappen die onmiddellijk een moderne en sfeervolle touch geven aan je keuken.

Comments

No comments yet...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *