kleurrijke landen
by admin | 3:02 pm

Emigreren naar een ander land is een leuk idee. Heel erg gedurfd zelfs! Ervoor kiezen om in een andere omgeving te wonen kan verschillende redenen hebben. Een verhuizing naar het buitenland kan om economische redenen, maar ook om een heleboel andere redenen. Bijvoorbeeld verhuizen naar het buitenland om je geliefde bij je te hebben. Wat de reden voor het verhuizen ook is, wat vast staat is dat de omgeving en cultuur anders zijn dan het land van herkomst.

Er zijn landen die qua omgeving en cultuur een stuk kleurrijker zijn dan Nederland. In dit artikel hebben we acht prachtige bestemmingen op een rijtje gezet. En is verhuizen naar het buitenland een iets te grote stap? Dan is het zeker een aanrader voor jouw volgende vakantie-trip!

Curacao

Curaçao is heel kleurrijk en dat is te zien aan de gebouwen in Willemstad. Daar worden de huizen vaak beschilderd met felle, vrolijke kleuren.

Suriname

Suriname heeft een mooi cultuur. Suriname is een mengelmoes van verschillende bevolkingsgroepen die samen deel uitmaken van de Surinaamse bevolking. Deze “meltingpot” maakt het land erg interessant.

Ben jij van plan naar het Buitenland te verhuizen?
Ben jij van plan naar het buitenland te verhuizen?

Sint Maarten

Sint Maarten is onderverdeeld in eenNederlands gedeelte en een Frans gedeelte. Dit kan dus ook makkelijk jouw”home away from home” worden. Maar vergis je niet, het Nederlands gedeelte is toch een stuk anders dan Nederland zelf. De bevolking heeft natuurlijk haar eigen cultuur en tradities.

Frankrijk

Frankrijk heeft een romantische sfeer. De eiffeltoren biedt je een prachtig uitzicht over Parijs. Het warenhuis Lafayette is vol leuke items. En er zijn vele leuke cafés. En ook de Seine is leuk op over te varen.

Spanje

Spanje heeft heel heerlijk eten. Paella is een bekend gerecht dat uit rijst en garnalen bestaat, heerlijk! De Spaanse taal is heel erg mooi en relatief makkelijk te leren.

Portugal

Portugal en Spanje hebben veel met elkaar gemeen. Een prachtige natuur, een kleurrijke cultuur, heerlijke hapjes en drankjes én over het algemeen een heerlijk klimaat. Zeker Lissabon is een bezoekje waard.

Brazilië

Brazilië is een hotspot voor carnaval. Ook het grote Christusbeeld in Rio de Janeiro valt te bewonderen. Er zijn ook mooie natuurparken en watervallen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Italië

Italië heeft leuke steden zoals Florence, Rome en Venetië. Geniet van de wijn, pasta en pizza’s. Je kan ook de vulkanen beklimmen. Zo kan je heerlijk genieten van het mooie uitzicht.

Er zijn vele landen met een sfeer, cultuur en tradities die kleurrijker zijn dan Nederland. En ze zijn allemaal zeker de moeite waard om te bezoeken.

Comments

No comments yet...

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.