Diamond painting

Diamond paintings maken

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby waarbij je helemaal kan ontspannen? Diamond paintings maken is de nieuwe favoriete hobby van Nederland. Het mooie aan diamond paintings is dat het voor iedereen toegankelijk is. Het is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Je plakt duizenden steentjes stuk voor stuk op een canvas, waarvoor je prachtige kunstwerken maakt. Je kan zelf een print uitkiezen, die je invult met de steentjes. Zo heb je urenlang plezier van een ontspannen bezigheid. Net als met schilderen op nummer, zie je welke kleur op welk vlakje hoort. Zo ben je altijd verzekerd van een mooi resultaat. Je hoeft dus geen ervaren kunstenaar te zijn, om prachtige diamond paintings te maken. Voor beginnende creatievelingen, als gevorderden is dit een fijne hobby.

Diamond paintings naar jouw eigen smaak ontwerpen

Diamond paintings maken is gemakkelijk te leren. Online zijn er veel verschillende prints te vinden. Zo kan je voor een canvas afdruk kiezen wat helemaal bij jouw smaak en interieur past. Wanneer jij een grote liefde hebt voor dieren, kan je bijvoorbeeld het drieluik van safaridieren kiezen. Hierbij zijn ‘the big five’ op weergegeven wat jouw interieur een wilde tint geeft. Wanneer jij liever een oosterse tint aanbrengt in je woonkamer, kan je ook voor een boeddha afbeelding met lotusbloem kiezen. Wist je dat je ook zelf een foto kan laten afdrukken op een canvas? Zo kan je een gepersonaliseerde diamond painting maken. Erg leuk om cadeau te doen aan anderen, of gewoon aan jezelf!

Hoe begin je?

Wanneer je de perfecte print of afbeelding hebt gevonden, kan je het pakket gemakkelijk online bestellen. Online is er veel meer keuze dan in de winkel. Zo kan je in het gemak van je eigen huiskamer jouw diamond painting eigen foto selecteren tegen de beste prijs. Wanneer je deze hebt besteld, wordt het gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Zo hoef je de deur niet uit, en kan je direct aan de slag wanneer de diamond paintings bezorgd worden. In de set zit alles wat je nodig hebt om te beginnen inbegrepen. Zo hoef je niet aparte bestellingen te doen.

Schilderij maken
Schilderij voor je interieur

Wat is inbegrepen in een pakket?

Met de kleine steentjes kan het voorkomen dat je er een paar kwijt raakt. Omdat ze zo klein zijn, zijn ze ook lastig weer te vinden. Gelukkig is er gebruikgemaakt van een marge van 20% zodat je nooit tekort komt wanneer je er een aantal kwijtraakt. Met de overgebleven steentjes kan je eventueel na afloop zelf kleine diamond ontwerpen maken. Met een bijgeleverde pen met wax kan je de steentjes gemakkelijk oppakken en op het plakkende canvas bevestigen. De steentjes kan je in gemarkeerde doosjes bewaren zodat ze geordend blijven. Wanneer je de diamond painting af hebt, kun je deze inlijsten en een mooi plekje aan de muur geven. Zo heb je altijd een gepersonaliseerd kunstwerk aan de muur hangen waar je trots op kan zijn!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.