gietvloer kopen

Hygiënisch, veelzijdig en strak: de gietvloer heeft het allemaal

Als jij nog niet van de gietvloer gehoord hebt, dan is het tijd om daar nu verandering in te brengen. Gietvloeren ken je al van hun gebruik in winkels, ziekenhuizen, gymzalen en parkeergarages, maar nu is het ook mogelijk om deze vloer in je woning te laten plaatsen. Je herkent de gietvloer aan zijn naadloze karakter. Dat komt doordat het materiaal vloeiend wordt aangebracht en over de gehele ondervloer wordt verspreid. Het resultaat is een naadloze, strakke en ononderbroken vloer die niet allen maar een paar millimeter dun is, maar ook erg sterk is en bijzonder lang meegaat. Hier lees je verder over de vele kwaliteiten van gietvloeren.

Hygiënischer dan een gietvloer is er niet

Gietvloeren worden niet voor niets in ziekenhuizen toegepast. Ze vormen een naadloze en gladde laag op je vloer waardoor etensresten, vocht en ander vuil zich niet kunnen hechten. Sterker nog, gietvloeren zijn bestand tegen vocht en nemen dit niet op. Als je je vloer goed onderhoudt is bacteriegroei dus bijna niet mogelijk. Je hebt geen last van vlooien, stof en haren van huisdieren zuig je gemakkelijk op en huisstofmijt verwijder je snel. Voor mensen met allergieën, met huisdieren, met kleine kinderen die nog wel eens wat morsen of die simpelweg van een schone vloer houden is de gietvloer ideaal.

Gietvloeren zijn voor iedereen

Je kunt gietvloeren krijgen in een verscheidenheid aan kleuren. In principe zijn alle kleuren mogelijk en ook een combinatie daarvan. Gietvloeren zijn in patronen te leggen, met een afbeelding erin verwerkt of met een spreuk. Je kunt je vloer mat en glans laten afwerken, het is mogelijk om er een steentje in te laten mengen voor een dynamisch effect en je kunt zelfs glitter aanbrengen of een metallic look creëren. De gietvloeren die momenteel erg in trek zijn, zijn die met een betonlook. Ook dan heb je verschillende opties met betrekking tot kleur en uitvoering. Houd je van een wat warmer en zachter uiterlijk, laat het hars dan mengen met een zanderige natuurkleur.

voordelen gietvloer
Wat zijn de voordelen van een gietvloer?

Gietvloeren passen bij iedere stijl

Gietvloeren zijn niet alleen voor iedereen, maar ook voor iedere woning geschikt. Er is geen stijl waar geen gietvloer bij te vinden is. Moderne- en minimalistische interieurs profiteren van een strakke en glanzende vloer, voor industriële interieurs is de betonvloer erg geschikt en in klassieke en landelijke woningen kan een mat afgewerkte vloer met een zand- of klei tint schitterend staan.

De andere voordelen van gietvloeren

Besluit jij een gietvloer te laten leggen, dan profiteer je ook van een aantal andere belangrijke voordelen. Gietvloeren zijn bijvoorbeeld erg goed te combineren met vloerverwarming en de prijzen die je momenteel betaalt zijn al lang niet meer zo hoog als ze wel geweest zijn. Gietvloeren zijn voor iedereen te realiseren. Het grote voordeel is dat je na je initiële investering een vloer hebt die tientallen jaren mee kan gaan en meer als je er goed voor zorgt. Als jij een nieuwe vloer nodig hebt, overweeg dan de gietvloer van G-Vloeren en je zult niet worden teleurgesteld.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.