interieurstyliste inhuren

Interieurstyliste inhuren

Een interieurstyliste inhuren als BFactor is een goed idee in verschillende situaties. Je wilt meer een persoonlijke stijl in je interieur creëren. Een schilderij hangt overal aan de wand, maar aan de wand in jouw huis hangt unieke artwork. Persoonlijke stijl in je interieur zet namelijk de juiste sfeer in je leven. BFactor kan van een restyling tot kleuradvies tot een compleet uitgewerkt interieurplan voor je maken.

Interieurstyling op maat

Bij interieurstyling gaat het erom waar je de accenten legt. Zo geef je een ruimte meer personality. Je bent ongetwijfeld iemand met een eigen smaak die veel om zich heen ziet waar je een mooi interieur van kunt samenstellen. Maar hoe zorg je ervoor dat je een woonsfeer creëert die jouw stijl uitstraalt? Een interieurstyliste inhuren om advies is dan een goede zet. Barbera Raes van BFactor weet samen met jou uit de talloze mogelijkheden een kamer te creëren die jouw persoonlijkheid uitstraalt. Het advies kan online gebeuren en je kunt van een heldere basis met kleuren en materialen maar bf kan ook samen met jou een moodboard uitwerken. Kijk wat bij jou past en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BFactor
Een interieurstyliste maakt het verschil

Interieurstyling

Je kunt BFactor ook als interieurstyliste inhuren om een ruimte of huis helemaal in te richten. Natuurlijk wordt je hier zoveel als je wilt bij betrokken. De kracht van Barbara Raes is dat ze de trends van nu weet te gebruiken om jouw persoonlijke stijl in je interieur te laten terugkomen.

BFactor inhuren voor restyling van meubels en materialen

BFactor is tevens ook in te huren voor de restyling van oude meubels. Je hebt ergens een oud meubelstuk staan, geërfd of gevonden. BFactor kan een meubelstuk restaureren maar ook restylen door het te bewerken of te verven. Ook oude materialen zoals tegels, of hout kan in een nieuw interieur of meubelstuk worden verwerkt.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.