Een zwarte badkamer? Het is de trend van het moment

door

in

Zwart is de laatste jaren een steeds populairdere kleur geworden voor in de badkamer. Men kiest voor van alles in het zwart. Zwarte kranen, wastafels, maar ook baden, toiletten, douchewanden en nog veel meer. Zwart is populair omdat men steeds vaker kiest voor de industriële/moderne stijl door de complete woning en dan wil je uiteraard ook dat de badkamer hierop aansluit. De badkamer in het zwart ziet er fantastisch uit, maar je moet wel weten wat je kiest in het zwart. Je kunt niet je complete badkamer aankleden in het zwart. Gebruik zwart sanitair, maar zorg ervoor dat je een contrast neem voor de wand en vloertegels. Dit zorgt voor een sublieme badkamer. 

Zwarte sanitair met een strakke en moderne afwerking

Heb jij ooit gehoord van Solid Surface sanitair? Solid Surface is een materiaal soort dat steeds vaker wordt gekozen om de strakke uitstraling, hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid. Sinds kort is Solid Surface sanitair ook in het zwart leverbaar. Het is de ideale combinatie van luxe die zorgt voor een prachtig eindresultaat in de badkamer. Nu wil je natuurlijk weten waar je deze Solid Surface sanitair kunt gaan bestellen. Bekijk de Solid Surface collectie van Sanitair33. Sanitair33 (onderdeel van Store33.nl) heeft als een van de weinige aanbieders deze unieke sanitair in het aanbod. Je kunt o.a. kiezen voor zwarte Solid Surface baden, wastafels, badkamermeubels etc. Bekijk het complete aanbod van het sanitair via de webwinkel en bestel eenvoudig en snel online. 

Industriële stijl? Kies ook voor een zwarte badkamerdeur!

Heb jij een industriële stijl door jouw woning, en wil je dat de complete badkamer hierop wordt afgestemd? Bekijk dan ook eens de industriële zwarte deuren die worden aangeboden door Deuren33. Deuren33 (onderdeel van Store33.nl) levert speciale staal look deuren die je kunt plaatsen voor de badkamer. Het glas is leverbaar in tint zodat je hier niet doorheen kunt kijken, en ook is er een speciale badkamerslot waar je voor kunt kiezen. Zo zorg je ervoor dat de complete badkamer is afgestemd op de stijl van jouw woning, inclusief de zwarte deur. Online kun je een aantal stappen doorlopen en jouw zwarte deur naar wens samenstellen. Je krijgt direct inzicht in de prijs en je kunt ook meteen online bestellen. Omdat Deuren33 en Sanitair33 beide onderdeel zijn van Store33, kun je meteen jouw zwarte sanitair en deur(en) bestellen bij één aanbieder. Zwarte deuren van Deuren33.nl >>

 

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.