verstopte afvoer

Wonen zonder verstopte afvoeren? Vraag een expert om hulp

door

in

Kleurrijk wonen betekent ook: wonen zonder rioolproblemen! Maar wat als er sprake is van een hardnekkige verstopping en je alles wat je doet daarvoor op ‘hold’ moet zetten? Zelf oplossen: daar heb je echt helemaal geen tijd voor. Je bent het snelst van het probleem af als je een riool deskundige verzoekt om in te grijpen!

Hoe ontstopt een riool expert mijn afvoer?

De expert brengt uiteraard zeer goed gereedschap mee, zoals frezen en hogedrukreinigers. Met deze twee middelen kan hij afvoeren snel en efficiënt ontstoppen zonder de leidingen te beschadigen. In sommige gevallen kan hij ook een ontstoppingsveer gebruiken: dit gereedschap is vooral geschikt om samengeklonterde doekjes uit afvoeren te trekken. 

Hoe maakt een riool specialist mijn leidingen schoon?

Een afvoer ontstoppen betekent gelijktijdig ook dat de afvoer wordt gereinigd. Het vuil wordt met het gereedschap doorboord en als de expert de kraan openzet, spoelen de resten meteen weg. De expert kan leidingen ook preventief reinigen zodat blokkades helemaal niet voorkomen. Een ideale dienst voor wie zijn of haar huishouden of bedrijfsvoering op geen enkel moment gehinderd wil zien. 

rioolproblemen
Last van rioolproblemen?

Krijg ik ook advies om nieuwe problemen te voorkomen?

Je kunt tijdens en na de ingreep allerlei adviezen verwachten van jouw expert. Misschien is het zaak dat je de volgende keer geen vetresten of chemicaliën meer door de afvoer spoelt? Mogelijk krijg je ook de tip om je afvoeren wat vaker te reinigen met heet water en huishoudsoda. Het soort advies dat je krijgt is afhankelijk van het probleem waar je momenteel mee kampt; zo simpel is het eigenlijk. 

Wat kost een ingreep van een riool expert?

Dat hangt helemaal af van de aard en de ernst van het probleem. Is de expert een volle dag bezig met het uitschrapen van je afvoer omdat er een pan frituurvet in zit? Dan kunnen de kosten natuurlijk hoger uitvallen dan bij het oplossen van een lichtere verstopping. Hetzelfde geldt als de expert ook één of meerdere leidingen moet repareren. Maak je echter niet ongerust, want voor de werkzaamheden beginnen krijg je eerst nog een vrijblijvende offerte. 

Hoe kom ik in contact met de deskundige?

Je bezoekt de website van Rioolprobleem Kwijt. Hier vul je je woonplaats of postcode in en het nummer van jouw expert verschijnt meteen in beeld. Je kunt hem bellen of je kunt het contactformulier invullen voor het maken van een afspraak. Uiteraard neemt hij je opdracht graag aan, zeker als de nood letterlijk en figuurlijk hoog is!

Komt jullie expert ook in mijn stad of dorp?

Uiteraard. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van rioolspecialisten. Op onze websites staan daarom ook alle locaties van Rioolprobleem Kwijt op een rijtje. Bezoek ons vandaag nog en wij helpen je zo snel mogelijk op een vriendelijke en professionele wijze van je rioolprobleem af!

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.