Gouden accessoires in huis

Gouden accessoires geven je huis een echte glans en een klassieke uitstraling. Ook bij moderne en strakke interieurs geeft een mooi gouden accessoire net dat beetje extra grandeur. Het bewijs van goede smaak zit hem in de details. Ook meerdere items in je woning van goud, of het nu ornamenten zijn, fotolijstjes of een zelfs een complete zithoek, geven een zeer luxe effect. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Vooral als het vinden van gouden accessoires voor in huis helemaal niet duur hoeft te zijn.

De goudkoorts voor new living

Ben jij ook al aangestoken door de nieuwe goudkoorts en bijna ieder weekeinde op jacht naar nieuwe en nog leukere gouden accessoires voor in huis? Zelf ben ik de trotse bezitter van een heuse kroonluchter die ik via een online veiling zeer voordelig op de kop heb getikt. Dat was nog net voor de Nederlandse goldrush begon dus of het nu nog zo gemakkelijk gaat, is een kwestie van proberen en vooral volhouden. Ook op rommelmarkten kun je trouwens behoorlijk mooie items vinden en vaak voor een habbekrats mee naar huis nemen.

Gouden accessoires in huis
Gouden accessoires geven de huis extra klasse en gezelligheid

De gouden kinderkamer

Ouders van nu zijn al blasé van roze en blauw. En na de pluche beertjes en de wilde dierenstickers (waar mijn kleintje alleen maar van moest huilen) is het nu tijd voor echt goud. In de grote woonwarenhuizen maar ook bij online woonwinkels vind je alles voor de nieuwe kinderkamer. Leuke gouden sterretjes of hartjes voor het plafond of schattige gordijntentjes, er is veel moois om uit te kiezen. Ben je al helemaal verliefd op die glanzende gouden kussens of ga je voor een heus gouden ledikantje? Ook mooie goudkleurige nachtlampjes zijn verkrijgbaar en je kunt nog kiezen uit verschillende vormen ook. Een gouden kans, om de kamer van jouw kleintje een echte make-over te geven!

Gouden accessoires in huis zelf maken

Verven kunnen we allemaal en van het resultaat zal iedereen verbaast staan. Met een potje verf en twee kwastjes geef je jouw huis gewoon zelf de gouden touch. Voordeel van deze methode is dat je niets nieuws hoeft te kopen. Je hebt immers alles al in huis om je woonruimte om te toveren tot een paleisje. Het enige dat ontbrak was de gouden kwast. In iedere verf- of doe-het-zelf- zaak kun je voor een klein bedragje alles aanschaffen dat je nodig hebt om gouden accenten te geven aan je woning. Met je oudste kleren aan, een kwast en een potje goudverf, ben je klaar voor actie!

Niet overdrijven is de kunst

Als het gaat om gouden accessoires in huis is het zaak om selectief te blijven. Je kunt het beste van tevoren te bedenken wat je gaat doen. De deurknoppen, je lampenkap of bijvoorbeeld de poten van je bankstel. Je kunt klein beginnen, het resultaat in je opnemen en daarna besluiten of je gaat voor meer of minder. Gouden accessoires in huis zijn echte blikvangers en weinig is in zo’n geval vaak al heel mooi.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.