grote bank kussens

Sfeer creëren met een grote bank met kussens

Ongetwijfeld is de bank de plek in huis waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt. Afgezien van je bed dan misschien. Het is toch heerlijk om na een lange dag thuis te komen en zorgeloos in de bank neer te ploffen? Even het koppie leegmaken, een snack erbij en Netflixen maar. Lekker in een grote bank met kussens om je heen. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Zo’n situatie is natuurlijk het prettigst in een gezellige zithoek met een knusse uitstraling. En de beste manier om zo’n sfeer te creëren is door (onder andere) veel kussens in de grote bank te leggen. Extra textuur, extra zachtheid, extra gezelligheid!

Relaxen in een grote bank met kussens

Wat voor bank heb jij? Een hoekbank, een driezitter, een tweezitter of misschien zelfs een romantische love seat? Elke grote bank kan profiteren van kussens en plaids als aankleding. Met het juiste gebruik van verschillende texturen en materiaalsoorten in combinatie met een kleurenpallet wat bij de rest van het interieur past, kan een heerlijk knusse sfeer worden gemaakt in de zithoek. Leg jij de kussens het liefst op een nonchalant hoopje in de hoek van de bank of verdeel je ze juist strak en netjes over de lengte van de zitting? Wanneer je in de bank gaat loungen kan het zijn dat je een aantal kussens even opzij legt om comfortabeler te kunnen liggen, maar achteraf leg je ze weer terug op hun plek om de sfeer te behouden.

Comfortabel in een grote bank met kussens

Kussens in de bank zijn gezellig, dat is een feit. Ze maken een ruimte knus, of het nou kussens op een grote bank in de woonkamer zijn, of sierkussens op bed in de slaapkamer. Maar daarnaast zijn kussens ook heel handig! Als je last hebt van de onderrug is het lekker om een kussen onder de knieën te leggen. Op een grote bank kan je immers lekker languit liggen en kussens onder de knieën zorgen voor een subtiele lift van de benen. Zo wordt de onderrug ontlast. Ook is het ideaal om een kussen in de nek te leggen bij het lezen van een boek of bij tv kijken.

Zoals je ziet zijn er veel voordelen van een grote bank met kussens daarin. Het draagt bij aan de sfeer van de zithoek, het comfort en door het combineren van leuke kleuren en materialen kunnen de kussens dienen als accessoires die het interieur verrijken. Heb jij al leuke kussentjes in jouw bank?


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.