Kleurrijke kinderkamer essentiële gids

Vriendjes en vriendinnetjes. Jullie hebben al veelvuldig kunnen lezen op deze blog hoe je kleurrijk kunt wonen als volwassen persoon. Maar indien je net als ik trotse vader bent of misschien moeder, dan is het ook zaak om te weten hoe je een net zo kleurrijke kinderkamer kunt vervaardigen.

Er zijn veel dingen die komen kijken bij het kleurrijk maken van een kinderkamer begrijp me goed in deze blog van vandaag gaan we het tipje van de sluier lichten. Goed, zet een flinke mok koffie, pak je kladblok here we go.

Verlichting: kleurrijke kinder en babykamer lampen zijn er zoveel. Daar hoef je je geen zorgen om te maken dat je die niet zou kunnen vinden. Bijvoorbeeld hier: kleurrijke babykamer lampen. Neem nou van FERM LIVING de wolken lamp in oak kleur (een soort bruin). Niet een saaie tint bruin, net wat uitdagender en innovatiever. Anderzijds is er een nachtlampje ook in wolken vorm maar dan van het merk Eef Lillemor in de kleur mint. Die is ook zeer stijlvol.

kinderkamers
Maak een kleurrijke kinderkamer

Een ander item dat zeer makkelijk te installeren is zijn stoelen. Bezichtig kleurrijke kinderstoelen hier.  Hier wil ik jullie aandacht even grijpen voor de by KlipKlap stoel dusty blauw met blauwe knoop. Die zou echt prachtig staan bij de eerder beschreven Eef Lillemor mint kleur lamp.

Kinderkamer lampen en kinderstoelen zijn beide goed betaalbaar, je hoeft er niet mee te sjouwen, althans doorgaans zijn beide vrij licht. Ik zou hier dus beginnen indien je echt serieus werk wilt maken van het kleurrijk maken van jouw kinderkamer of babykamer. In volgende blogs zou ik dan nog willen behandelen o.a. beddengoed is zeer belangrijk en tevens moet je denken aan posters en prenten voor aan de muur. Die zijn ook een quick win om snel meer kleur aan de kamer van je zoon of dochter te geven.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.