Vloertegels aanschaffen

Kiezen voor vloertegels

Zoekt u een passende vloertegel voor bijvoorbeeld uw badkamer of uw woonkamer? Dan bent u bij Tegelmegashop aan het juiste adres. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat hier een tegel ligt die goed aansluit bij uw huidige interieur of het interieur dat er gaat komen. Hoe dan ook, een mooie tegel is van grote invloed hierop. Blader gerust eens door de online collectie vloertegels van Tegelmegashop of kom gerust eens langs voor een kop koffie en passend advies in onze ruime showroom in Roermond. Een prachtige showroom waar wel 100 tegels zijn geplaatst in diverse settings, zodat u zelf ook een beeld kunt krijgen hoe het er u bij u thuis uit zou zien. 

Kiezen voor vloertegels
Kiezen voor vloertegels

Kiezen tussen keramiek en natuursteen vloertegels

In uw zoektocht naar de juiste vloertegel kunt u in de basis kiezen tussen twee soorten materiaal, te weten: natuursteen en keramiek. Tegelmegashop heeft zowel online als in de showroom aan beide soorten ene ruim assortiment. U kunt hierin kiezen voor de gebruikelijke afmetingen, maar heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een XXL-tegel. Een formaat dat meteen een groot oppervlak beslaat zonder dat u naden of voegen ziet. Als u kiest voor natuursteen weet u zeker dat u gaat voor een unieke kamer; geen enkele tegel kent namelijk zijn gelijke. Als u echter liever gaat voor onderhoudsvriendelijkheid, krasbestendigheid of duurzaamheid, dan kunt u ook kiezen voor keramiek. We hebben hierin verschillende looks, zoals natuursteen, hout en beton. Qua prijs maakt het tegenwoordig niet meer zo veel verschil. 


Een mooi kleurrijk geheel met mozaïek tegels!

Keramiek is wat dat betreft ideaal voor uw badkamer of toilet. Het is gemakkelijk schoon te maken en te houden, wel zo belangrijk op plaatsen waar hygiëne voorop staat. Maar heeft u bijvoorbeeld ook wel eens gedacht aan mozaïek tegels? Zo vindt u ook mozaïek tegels online bij Tegelmegashop.nl. U kunt bijvoorbeeld een keramische vloertegel met uw favoriete mozaïek combineren met een badkamerwand. Door mozaïek te plaatsen krijgt u een zeer unieke sfeer die u nergens anders terug zult zien. Vaak brengen ze een vrolijke en kleurige sfeer met zich mee. Belangrijk is het wel om er van op de hoogte te zijn, dat al u kiest voor mozaïek van natuursteen, dat dit geïmpregneerd moet worden. De deskundige medewerkers van Tegelmegashop kunnen u hier optimaal in adviseren. Uiteraard kunt u bij ons ook de beschermlaag bij bestellen. Niet alleen komt mozaïek goed tot zijn recht in de badkamer, maar ook bijvoorbeeld de keuken of op het toilet. Bekijk en bestel vandaag nog online


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.