Trendkleuren winter 2018

Trendkleuren winter 2018

De tien trendkleuren van winter 2018

Bijna is het zover, 2018 neemt het over van 2017. Hoewel het naadloos in elkaar overloopt zullen we in 2018 weer te maken krijgen met vele veranderingen. Deze veranderingen zijn onder anderen merkbaar in de mode en woontrends. Kijkend naar de trendkleuren zullen we zien dat zwart zijn populariteit gaat verliezen en dat bruin het in 2018 overneemt. Wel blijft wit de belangrijkste basiskleur, maar ook kleuren als balletschoenen roze, dieprood en frisgroen.

1: Autumn

Bruin wordt de trendkleur van 2018 met als speciale bruine tint de kleur Autumn Maple, de kleur van een esdoornblad in de herfst. Het is een oranjebruine tint, die veel weg heeft van de kleur van cognac, maar dan iets helderder is.

2:Butterum

De andere bruine tint die het in 2018 helemaal gaat maken is de kleur butterum. De naam is afgeleid van een bepaalde soort graniet. De kleur butterum ligt oranje, beige en bruin in en heeft wel wat weg van karamel.

3:Balletschoenen roze

Hoewel je bij roze niet gelijk denkt aan een winterse kleur, gaat roze al een paar seizoenen mee. Ook in de winter van 2018 mag roze gewoon en dan in het speciaal balletschoenen roze. Deze kleur laat zich prima combineren met grijs en blauwtinten, maar ook met de kleur Tawny Port.

Trendkleuren winter 2018
Balletschoen roze is een trendkleur die vrijwel overal bij past

4: Tawny Port

Een kleur die het echt gaat maken tijdens de winter van 2018 is de diep donkerrode kleur tawny port. Deze kleur is zo diep rood, dat de kleur bijna neigt naar bruin en daarom wel vergeleken kan worden met de kleur van oude port. Tawny Port laat zich net als balletschoenen roze goed combineren met grijs en blauwtinten.

5:Golden Lime

Golden Lime, de frisse groenige kleur van limoen was al de kleur van 2017, maar behoord ook tot de trendkleuren van winter 2018. Juist de frisheid van deze kleur zorgt ervoor dat Golden Lime er toch wel echt uitspringt in vergelijking met de andere trendy kleuren van 2018.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.