deurkruk

Zwarte deurkrukken voor een industriële stijl

Een industriële stijl is op het moment nog steeds helemaal in. Verschillende grove materialen worden gebruikt in combinatie met een koel kleurenpalet. Gezamenlijk zorgt dit voor een industriële en chique sfeer. Wanneer je een industriële sfeer wil creëren, is het wel belangrijk dat je goed kijkt naar de verschillende details van het interieur. Alle kleine beetjes helpen mee om het geheel vorm te geven en daarom is het dus belangrijk dat je ook op alle kleine details let. Zelfs de deurkrukken kun je namelijk een industriële look geven.

Industrieel

Bij industrieel wordt de boventoon eigenlijk gezet door de verschillende materialen die je gebruikt. Vaak is het een combinatie van verschillende metalen die je combineert met verschillende soorten hout, wat de look industrieel maakt. Vervolgens wordt er vaak gebruik gemaakt van een koel kleurenpalet waar wat verschillende gele en bruine tinten aan toegevoegd kunnen worden. De boventoon van grijs in het kleurenpalet, zorgt voor de ultieme industriële sfeer. Je kan deze uitstraling dan ook in een hoop verschillende manieren naar voren laten komen. Bijvoorbeeld door de deurkrukken.

Zwarte deurkrukken voor een industriële stijl

Omdat er met verschillende soorten metaal gewerkt kan worden, valt het niet snel op wanneer de deurkrukken niet helemaal in het geheel passen. Toch geeft het juist wel een enorm mooi effect wanneer dat wel het geval is. Wanneer je namelijk zwarte deurkrukken verwerkt in de industriële kamer, geeft dit direct een nog mooier effect. De details maken de woning namelijk helemaal af en wanneer de deurkrukken dan ook in het geheel passen, ben je eigenlijk compleet. Op die manier kun je natuurlijk nog veel meer kleine dingen aan het geheel toevoegen om een industriële look te krijgen. Laten we nog naar een aantal andere details kijken.

zwarte deurkrukken
Creëer een industriële stijl met zwarte deurkrukken

Industriële accessoires

Zo kun je bijvoorbeeld ook veel industriële details in de keuken toevoegen. Vaak is de keuken een prachtig geheel geworden, maar mis je nog wat kleine dingen. Denk hierbij aan de handvatten van de keukenkastjes. Wanneer je deze in de zelfde stijl doet, maakt dit het al gauw af. Ook de kraan in de keuken kan veranderd worden naar een industriële stijl. In de woonkamer kun je leuke accessoires toevoegen die zullen zorgen voor een industriële sfeer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor fotolijsten van steigerhout of juist metaal of verschillende soorten beton toevoegen aan het geheel. Denk hierbij aan een grote plantenpot van beton. Wat je ook precies wil, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tot slot

Een geheel maken van een bepaalde stijl, kan soms best lastig zijn. Het is dan belangrijk dat je echt tot in de detail werkt. Niet alleen de meubels en muren moeten in de goede stijl zijn, maar ook de kleinere dingen. Bijvoorbeeld de deurkrukken. Kies voor zwarte deurkrukken voor een industriële stijl. wanneer je al deze kleine dingen ook aangepakt hebt, zul je al gauw zien dat het hele huis in zijn geheel een industriële stijl zal hebben.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.