aluminium lekdorpel

Aluminium is onmisbare voor uw gevel

door

in

Als u voor aluminium kiest zult u er jaren lang plezier van hebben. Maar waarom is dat? Aluminium is een type metaal die in tegenstelling tot staal vrij licht van gewicht is. Zo weegt aluminium een derde van staal of brons. Ook heeft aluminium een beschermlaag tegen weeromstandigheden. Dit zorgt ervoor dat aluminium niet gaat roesten blijft en maakt het daardoor een duurzaam bouwmateriaal. Tevens kunt u er ook voor kiezen om aluminium te anodiseren. Dit kunt u in diverse kleuren laten doen.

Waar zijn aluminium muurafdekprofielen goed voor?

Omdat aluminium een goede bescherming biedt tegen weersomstandigheden is het een ideaal materiaal om er muurafdekprofielen van te maken. Een aluminium muurafdekprofiel beschermt uw muur tegen weersomstandigheden. Het zou namelijk zonde zijn als er water door dringt in uw gevel. Dit kan voor kostbare schade zorgen wat heel lastig is om te herstellen. Dankzij de kenmerken van aluminium zullen er geen scheuren of barsten ontstaan in uw muurafdekprofiel. Ook zijn aluminium muurafdekprofielen behoorlijk onderhoudsvriendelijk. Na het plaatsen hoeft u het nauwelijks schoon te maken.

De voordelen van aluminium lekdorpels!

Onder ramen en kozijnen worden vaak aluminium lekdorpels geplaatst. Doordat het  uitsteekt weert het water af die in uw gevel kan trekken. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van aluminium lekdorpels omdat die bestendig zijn tegen weersomstandigheden. Omdat de lekdorpels schuin aflopen met een kleine hellingshoek krijgt regenwater de mogelijkheid om van uw gevel af te lopen. Zo kan het water meteen het vuil meenemen. Hierdoor zorgen de lekdorpels ervoor dat het water niet in zal trekken in uw gevel. Als u ze eenmaal geplaatst heeft hoeft u er geen onderhoud meer aan te verrichten. Daarom zijn aluminium lekdorpels niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

aluminium muurafdekprofiel
aluminium muurafdekprofiel voor uw gevel

Bent u opzoek naar aluminium muurafdekprofielen of aluminium lekdorpels?

Zoekt u aluminium muurafdekprofielen of aluminium lekdorpels? En twijfelt u welke past bij uw pand? Aarzel dan niet om opzoek te gaan naar bedrijven die ervaren zijn in metaal bewerking. Kijk op het internet, maar wellicht zit er een metaalbewerkingsbedrijf bij u buurt in de buurt. Hier kunt u om advies vragen. Mocht u niet in de gelegenheid hebben om er naar toe te rijden dan kunt u ook ervoor kiezen om een mail te sturen of te bellen. Zij hebben de kennis en deskundigheid in huis om u te helpen op alle vragen rondom metaalbewerking.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.