Breng kleur in huis

Breng kleur in huis

door

in
Is je interieur af, maar vind je het een beetje saai? Breng dan wat kleur in huis. Een neutraal interieur krijgt direct meer sfeer als je met kleuren speelt. Je kunt natuurlijk een hele muur aanpakken, maar alleen wat accessoires toevoegen kan ook. Kleuren laten niet alleen je interieur sprankelen, ze hebben ook effect op jouw gemoedstoestand en zijn makkelijk te wisselen als het niet bevalt. Dus experimenteer gerust!
Kleur in huis voor iedere kamer

Kleur met accessoires

Vind je het wat drastisch om meteen de verfkwast te pakken en een hele muur te schilderen? Probeer dan eerst het effect van de kleur eens uit, door wat gekleurde accessoires toe te voegen. Hang een gekleurd kunstwerk of grote foto op en je ziet het effect op de muur. Kussens zijn ook een hele snelle, dankbare manier om makkelijk wat kleur toe te voegen. Bevalt het niet, dan wissel je gewoon de kussenhoes, of het hele kussen.

Gekleurde vazen en planten, al dan niet bloeiend, voegen ook snel kleur toe aan je interieur. Laat de kleur subtiel terugkomen in kandelaars, fotolijsten of lampen en je creëert eenheid.

Kleur op de wanden en de vloer

Ben je wel overtuigd van de kleur van jouw keuze? Verf of behang dan een hele muur eens in die kleur en zie hoe het jouw meubels extra in de schijnwerpers zet. Wil je een creatievere oplossing, maak dan met schilderstape patronen op de muur en schilder gekleurde vlakken. De vakken zijn een mooie omlijsting voor een schilderij, kunstwerk of een foto.

Een andere manier om kleur op je wanden te brengen is met gordijnen of raambekleding met een kleurtje. Houd je liever je wanden neutraal? Breng dan wat kleur op de vloer. Dit kan natuurlijk met een langdurige oplossing, door een gietvloer met een kleurtje, of pvc of vinyl met een print of kleur. Maar je kunt natuurlijk ook een mooi gekleurd kleed gebruiken, dat voelt nog lekker comfortabel aan ook!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.