hottub

De mooiste Hot Tubs

door

in

Afgelopen jaren zie je de hot tub in steeds meer tuinen verschijnen. Het is op dit moment Nederland echt aan het veroveren. Nederlanders zijn steeds meer op de tuin gericht en vanuit Amerika is dit verschijnsel echt overgewaaid. Waarbij het niet alleen voor bepaalde doelgroepen is maar eigenlijk echt voor het hele gezin, stelletjes maar ook jongeren. Dit maakt ook dat je de snelle stijging van het aantal verkopen ziet. Want de markt is erg groot en het wordt ook in gezinnen gebruikt door iedereen.

Gelegenheden voor de Hot Tub

Je ziet dat de hot tub niet alleen terrein aan het veroveren is in het aantal hot tubs. Het wordt ook significant meer gebruikt in aantallen. Er zijn namelijk zoveel verschillende gelegenheden waarvoor het gebruik van de hot tub een mooie aanvulling is. Hierdoor zie je ook dat vakantiehuisjes tegenwoordig vaak uitgerust worden met een hout gestookte hot tub. Dit geeft namelijk een leuke bezigheid tijdens de vakantie. In de ochtend kun je lekker de hot tub opstoken en later op de middag genieten van een heerlijk warme hot tub.

Je ziet ook dat het gebruik tijdens verjaardagen echt aan het toenemen is. Het is niet meer gek om mensen te vragen om hun zwemkleding mee te nemen. Niet als grap maar juist serieus bedoelt voor een nachtelijke zit in de hot tub.

hot tub
Waarom een hot tub?

Gebruik hot tub

Het gebruik van de hot tub is niet altijd even makkelijk. Niet om hier een groot ding van te maken. Maar er komen een aantal zaken bij kijken waar je goed rekening mee moet houden. Bij de hout gestookte hot tubs wordt er gestookt met echt hout, zoals de naam ook al zegt. Het is dus belangrijk om goed voorbereid te zijn qua voorraad. Zorg voor voldoende hout dat ook goed gedroogd is. Dit om te voorkomen dat het teveel gaat roken. Als de rook neerslaat ziet het niet prettig in de hot tub. Bij het stoken is het heel belangrijk dat dit gelijkmatig is. Zorg voor constante aanvoer van hout zodat de tempratuur van het water geleidelijk naar het juiste punt gebracht kan worden. Waarbij je heel goed moet opletten op het moment dat de juiste tempratuur bereikt wordt. Als dit het geval is moet je nog steeds bijstoken maar op een veel lager niveau dan daarvoor. Je wilt namelijk niet dat het water veel te warm wordt.

Soorten hot tubs

Je ziet altijd dat de keuze ook toeneemt zodra er meer interesse ontstaat voor een product. Bij de hot tubs is dat niet anders. Je hebt de klassieke ronde hot tub natuurlijk. De variant van hout is de hot tub die we allemaal kennen. Deze zijn er tegenwoordig ook in de vierkante variant. Hierdoor heb je meer ruimte in de hot tub. Deze is zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Daarnaast zie je ook de stenen variant opkomen. Dit is een hot tub met de buitenkant bekleed met steen. Dit geeft een robuuste uitstraling. Voor bepaalde tuinen is dit echt een heel mooie uitvoering. Zo zijn er nog veel meer varianten die elk hun eigen voordelen hebben.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.