woonruimte eigen maken

Realiseer je eigen woonruimte

door

in

Wat is nou het verschil tussen eigen en eigen? We bedoelen hiermee het onderscheid tussen roeien met de riemen die je hebt en de situatie naar je eigen handzetten.

Want er bestaan genoeg leuke meubelen die in combinatie met elkaar een fijn resultaat geven maar alsnog niks zeggen over hoe of wie jij bent. Wil jij je niet laten belemmeren in jouw keuzes? Dan ben je bij Tiqqel absoluut aan het juiste adres! Creatievelingen en ruimdenkenden zijn bij ons van harte welkom om met behulp van onze meubelen hun droominterieur te creëren.

Terras

We denken graag buiten kaders. En ook buiten je woonkamer! Dat wil zeggen dat we tevens rekening houden met een fijne zitplek die je terras is. Of zou moeten zijn! Want ook hier is een persoonlijke touch erg belangrijk om je extra goed thuis te voelen. Gelukkig is dat geen probleem met de loungebanken, ligbedden en hangstoelen in de meest uiteenlopende modellen die Tiqqel voor je op voorraad heeft! Kies ze uit in je favoriete kleuren, modellen en materialen voor een perfecte match met de stijl van jouw terras.

eigen woonruimte
eigen woonruimte creëren

Woonkamer

Lange dag gehad? Dan is thuiskomen waar je pas echt aan toe bent. En met thuiskomen bedoelen we niet alleen door je deur stappen maar ook het gevoel hebben dat je in je eigen woning bent aanbeland. Ons ruime assortiment zou hier gemakkelijk zorg voor moeten kunnen dragen. Zeker in combinatie met jouw onberispelijke keuzes! Kies uit de beste merken, waaronder Tenzo, Lesli Living en Woodman voor een persoonlijk interieur waar je U tegen zegt.

Verbouw je eigen huis!

Begin niet onnodig met slopen. Bekijk welke onderdelen nog gebruikt kunnen worden, en wat er allemaal kan blijven staan. Op deze manier kun je een hoop geld besparen. Daarnaast moeten je niet vergeten om een container te huren voor je afval. Want waar gaat jouw afval heen?

Kies een goede architect. Hierbij zijn de prijs, ervaring en techniek belangrijk. De prijs moet natuurlijk binnen je budget liggen, en daarnaast moet je op een lijn kunnen zitten met je architect. Maar de technische kwaliteiten van deze architect zijn natuurlijk ook belangrijk. Dit valt of staat namelijk met de kwaliteit en de levensduur van je huis! Help mee waar je kan! Al het werk wat jij uit handen neemt van de specialisten die jij inhuurt, bespaart tijd en geld. Daarnaast motiveert het werklui om actief aan de slag te gaan, wanneer jij je inzet laat zien. Kijk echter wel uit dat je het personeel niet voor de voeten gaat lopen. Hierdoor kan veel frictie ontstaan.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.