weckpot

Rust in de keuken, rust in het hoofd!

door

in

Voor zover we weten is dat geen bestaand gezegde maar dat zou zomaar kunnen. Want zit er niet een enorme kern van waarheid in? De keuken is ergens het hart van het huis, voor alleenstaanden, stellen én gezinnen. Want liefde gaat ontegenzeggelijk door de maag! En waar het hoofd vol van is, daar loopt de mond v-

Sorry, we zullen niet nog meer spreekwoorden en gezegden door elkaar gaan hatseflatsen, laten we bij ons punt blijven. Dat is namelijk dat je veel beter en lekkerder werkt in een keuken die helemaal aan kant is. En dat je weet dat voor alle accessoires die je hebt én de lekkernijen die je hebt en maakt een eigen plekje hebt! Waarschijnlijk kun je daar zelf een heleboel varianten van bedenken maar we noemen er hier toch een paar.

Kruidenrek

Kruiden worden verkocht in losse potjes en zakjes. Je kunt de kleine glazen of plastic containers neerzetten hoe je wilt in je kast of op het aanrecht maar wanneer ze allemaal door elkaar staan, maak je er al gauw een potje van. Hang daarom een kruidenrek aan je keukenmuur of aan de binnen- of buitenkant van je kastdeurtje(s)! Zo zie je direct aan de labeltjes wat er in welk vaatje zit en weet je precies wat je moet hebben.

weckpot kopen
weckpot kopen voor in de keuken

Weckpot

Gebruikte glazen potjes zijn er om te vullen met heerlijke jam, chutney of appelmoes. Maar geef je daarmee niet de indruk dat al wat je daaraan gedaan hebt het labeltje van het potje scheuren is? Geen probleem! Maar mocht je dat toch niet leuk vinden, dan kun je een weckpot kopen voor al je zelfgemaakte lekkernijen. Ze staan ook ontzettend leuk in je kast!

Gebruik lades

Kasten zijn vaak erg onoverzichtelijk en onhandig in gebruik. Daarom raden wij je aan om gebruik te maken van lades. Hiermee heb je een stuk meer overzicht! Lades maken het gelukkig zoveel eenvoudiger om die orde te bewaren. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Wil je niet te veel geld uitgeven? Kies dan voor plastic. Wil je een landelijke uitstraling en vind je een kleine investering geen probleem? Dan kun je afhankelijk van de rest van je keuken kiezen voor hout of aluminium. Aluminium en plastic zijn over het algemeen eenvoudiger schoon te houden vergeleken met een houten lade.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.