verhuizing

Speciale objecten verhuizen

door

in

Er zijn verschillende ‘speciale’ objecten die erg lastig zijn om te verhuizen. Denk hierbij aan het verhuizen van een koelkast, wasmachine of een piano. Stuk voor stuk zijn dit grote en vaak zware objecten die u mee wilt nemen naar uw nieuwe woning. Zonder ervaring en de juiste materialen, wordt het verhuizen van bijvoorbeeld een koelkast een lastige klus. Wanneer dit niet op de juiste manier wordt gedaan, is de kans op schade extra groot. In plaats van zelf uw wasmachine, koelkast of piano te verhuizen, kunt u dit natuurlijk ook uitbesteden. Hiervoor bent u bij Student Verhuis Service aan het juiste adres. Dit verhuisbedrijf uit Amsterdam is gespecialiseerd in het verhuizen van deze speciale objecten en kan zo al uw zorgen ontnemen. Het verhuizen van uw wasmachine wordt op een uiterst professionele manier gedaan door een team met veel ervaring. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat deze veilig aankomt bij uw nieuwe huis.

Voorbereiding op de verhuizing

Over het algemeen vinden mensen dat de categorie witgoed het lastigst is om te verhuizen. Dit komt natuurlijk voornamelijk door de grote en het gewicht van bijvoorbeeld een koelkast of wasmachine. Zeker wanneer het witgoed op een hoger gelegen verdieping staat. Ook wordt het verhuizen van een piano vaak gezien als een struikelpunt. Student Verhuis Service heeft een goed opgeleid team met veel ervaring in het verhuizen van speciale objecten en dus ook witgoed. Voor de verhuizers beginnen met het verplaatsen van dit speciale object, wordt er een plan bedacht. Bijvoorbeeld oudere flats of appartementen hebben vaak een smalle trap of lift. Dit komt vooral voor bij grote steden, zoals het verhuizen van of naar Amsterdam. Om ervoor te zorgen dat alles schadeloos verloopt, wordt er in zulke gevallen vaak gekozen voor een verhuislift. Een verhuislift kan voor elk openslaand raam geplaatst worden. Wanneer de lift wel groot genoeg is, wordt er gebruik gemaakt van een steekwagen. Dit zorgt weer voor minder kosten. De wasmachine, koelkast of piano wordt goed ingepakt en zorgvuldig verplaatst, waardoor er geen schade zal ontstaan.

verhuizen
Hulp bij een verhuizing is zeer prettig.

Vervoeren van speciale objecten

Wanneer de speciale objecten uit het oude huis zijn gehaald, moeten deze zorgvuldig vervoerd worden naar uw nieuwe woning. Ook hier zit de moeilijkheid hem in het gewicht en de grootte van het object. Zo zal het onmogelijk zijn om uw piano te verhuizen in een personenauto. Het Amsterdamse verhuisbedrijf Student Verhuis Service heeft veel ervaring met het verhuizen van dergelijke speciale objecten. Dit zorgt voor een soepel en snel verloop van de verhuizing binnen Amsterdam, of elke andere plaats. Bij het verhuizen van een piano of witgoed wordt er vrijwel altijd gebruik gemaakt van een verhuiswagen. Ook is het belangrijk om losse onderdelen te verwijderen of vast te maken. Bijvoorbeeld tijdens het verhuizen van een koelkast kunnen de plankjes losraken. Wanneer deze vast zijn gemaakt of verwijderd, zal er eventuele schade worden voorkomen. Het team van Student Verhuis Service zal dit soort dingen niet ontgaan, zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Uitladen in uw nieuwe huis

Eenmaal aangekomen bij uw nieuwe woning zal alles weer in huis geplaatst moeten worden. Student Verhuis Service zet de piano, wasmachine of koelkast neer op de plek die u wilt. Wanneer dit op een hoger gelegen verdieping is wordt er gebruikt gemaakt van de aanwezige lift of indien nodig een verhuislift. Bijvoorbeeld voor het verhuizen in Amsterdam wordt er vaak in de grachtengordel gebruik gemaakt van een verhuislift. De verhuislift van Student Verhuis Service kan maar liefst een hoogte bereiken van 18 meter, wat gelijk staat aan de vijfde verdieping. Hiermee kan de piano, wasmachine of koelkast op bijna iedere plek in huis geplaatst worden. Het verhuizen van een wasmachine, koelkast of piano is een klus waar Student Verhuis Service in is gespecialiseerd. Op deze manier ontneemt dit verhuisbedrijf uit Amsterdam al uw verhuiszorgen.

Kosten verhuizen van een koelkast, wasmachine of piano

De kosten van een verhuizing verschilt erg per situatie. Een verhuizing binnen Amsterdam is natuurlijk een stuk goedkoper dan een verhuizing van Eindhoven naar Amsterdam. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de eventuele andere meubels die verhuisd moeten worden. Ook scheelt het in de kosten als er een lift aanwezig is in uw gebouw die groot genoeg is voor de objecten. Of dat uw spullen op de begane grond geplaatst moeten worden, dan heeft u namelijk geen verhuislift nodig. Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Student Verhuis Service.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.